Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Dit wordt jouw TV-Avond!

Elke dag rond vier uur zoekt Panorama drie kijktips voor de komende televisieavond uit, zodat je precies weet waar je je op kunt verheugen. De tips voor donderdag 16 november:

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Filmtip:

The Spiderwick Chronicles

De tweelingbroers Jared en Simon verhuizen samen met hun zus Mallory naar het bouwvallige landhuis Spiderwick van hun grootoom Arthur, een schrijver. Jared vindt op zolder een boek van Arthur, met daarop de waarschuwing om het werk vooral niet te openen. Jared kan zijn nieuwsgierigheid echter niet bedwingen en komt te weten dat zijn grootoom een nieuwe wereld heeft ontdekt met allerlei vreemde fantasiewezens. Mensen kunnen ze enkel zien als de wezens dit zelf toelaten. Het is van groot belang dat de slechte figuren dit boek niet in handen krijgen, of de hel barst los. Check hieronder de trailer.

Zender: NET 5

Tijdstip: 22.35 uur

@backlink(167243)

Serietip:

Chantal blijft Slapen

Realityreeks waarin Chantal Janzen een dag gaat logeren bij bekende Nederlanders, met ditmaal: Lil' Kleine. De jonge rapper aat het breed hangen als Chantal komt. Op een superjacht knallen 's middags de eerste kurken uit de fles en dat gaat door tot diep in de nacht, in het bruisende Amsterdam. Het is maar de vraag of Chantal dat kan volhouden. Samen met Caroline Tensen vertrekt Chantal naar de camping in Zandvoort. Daar heeft Caroline een caravan. Reuzegezellig natuurlijk, maar de wandjes zijn heel dun en je hoort alles! Na een geslaagde barbecue met de familie gaan de dames op tijd naar bed, want de volgende ochtend heeft Caroline weer opnames.

Zender: NPO 3

Tijdstip: 22.00 uur

Chantal gaat op visite bij Lil' Kleine.

@backlink(167229)

Sporttip:

Grand Slam of Darts

De Grand Slam of Darts is een jaarlijks terugkerend toernooi tussen de winnaars van de televisietoernooien van de PDC en de BDO. De eerste drie edities, in 2007, 2008 en 2009, werden allen gewonnen door Phil Taylor. Maar de voorbije twee jaar was onze eigen Michael van Gerwen de beste. Lukt het hem ook om drie titels op een rij te winnen?

Zender: RTL 7

Tijdstip: 20.00 uur

Drie op een rij voor Van Gerwen?