Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Prachtige Argentijnse beveiligster gaat per ongeluk viral

Als wij de kroeg ingaan staat er meestal een enorme kale uitsmijter voor de deur. Dat aanzicht wordt nog een beetje erger als je geweigerd wordt vanwege je sportschoenen. Het kan echter ook anders in Argentinië.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Daar is de Argentijnse Tina Wlasiuk beveiliger. En eerlijk gezegd bevalt zij ons een stuk beter dan die strenge uitsmijters in Nederland (sorry Bob van Café ’t Einde). Ze werd bij toeval ontdekt door een presentator van een tv-show. Hij liep backstage met camera’s toen hij de dame tegenkwam. Dat zag er echter niet heel appetijtelijk uit gezien ze een mannenuniform droeg en haar haar in een paardenstaart had. En dan is het al helemaal niet fijn dat je live op tv komt. Toch nodigde hij haar na een gesprekje uit om te doen in zijn dansprogramma. Dat weigerde ze echter omdat ze bang was om blessures op te kopen.

Ondanks haar optreden ontdekte mensen haar sociale media en dat zag er een stuk aantrekkelijker uit. De vrouw die altijd crossfit-training geeft, liet daar haar vrouwelijke kant zien. Ze is compleet afgetraind Ze mag alleen af en toe ietsjes vrolijker kijken. Wij zijn in ieder geval fan. Nu maar hopen dat zij ons volgende keer tijdens het stappen in Buenos Aires wel naar binnen laat!

@gallery(53)