doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Nieuwe details omtrent arrestatie Ierse- en Nederlandse criminelen in Amsterdam

Gangsters zouden zich hebben opgehouden in een streng beveiligde 'bunker' aan de Willem Dreesweg.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

De Ierse- en de Nederlandse media komen dit weekeinde met nieuwe details omtrent de aanhouding van een Iers-Nederlanders groep criminelen in Meath (Ierland) en Amstelveen. Hierbij zou een grote partij cocaïne in beslag zijn genomen, een doos met wiettoppen, alsmede een groot geldbedrag. Het Parool schrijft dat de criminelen - die mogelijk gelieerd zouden zijn aan crimeboss Christy Kinahan - van deze gang vanaf Schiphol zijn opgewacht door de politie, en dat ze daarna zijn aangehouden bij hun verblijf aan de Willem Dreesweg in Amstelveen. 

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Explosie

Daar zouden ze zich zes weken hebben doorgebracht in een enorm streng beveiligde 'bunker', zo schrijft The Irish Sun. Een bron van deze krant meldt dat het haast onmogelijk zou zijn geweest om de deur van dit appartement open te laten gaan via, zo'n enorme bepantsering was er aangebracht. Iets dat de politie uiteraard achteraf heeft weten vast te stellen. Er is beeldmateriaal van, dat The Irish Sun heeft gepubliceerd (die kennelijk goede lijnen hebben met de Ierse politie, de Gardai).

Geen binnenkomen aan

Sigaret

De uiteindelijke arrestatie kon vorige week woensdag plaatsvinden omdat een van de gangsters naar buiten kwam (na kennelijk te zijn gearriveerd vanaf de luchthaven) om een sigaret op te steken. Een arrestatieteam dat al die tijd had zitten loeren zag zijn kans schoon. Daarbij zijn drie Ieren vastgezet, alsmede twee Nederlanders en twee figuren met een andere nationaliteit.

@backlink(161511)

Limerick

De Ierse media melden dat er bij de aangehouden personen een taxichauffeur zou zijn, en daarnaast twee 'hoods' uit Limerick. Ofwel jongens van de straat, uit een stad in het westen van het land.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws