Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Ricciardo dolt: 'Hoop dat Max volgend jaar nog op mijn verjaardagskalender staat'

Max Verstappen en Daniel Ricciardo zijn zowel op als naast de baan nu goede vrienden, maar als het team volgend jaar strijd om een wereldtitel zou dat wel eens kunnen veranderen.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

"Ik hoop dat Max volgend jaar nog steeds op mijn verjaardagskalender staat," zo laat Ricciardo gekscherend weten. "Volgend seizoen moeten we er meteen in Australië staan en ik hoop dat we dan als team een wereldtitel aan de erelijst kunnen toevoegen. Samen met Max om de wereldtitel strijden, zou een 'positief' probleem zijn. Ik verheug me op een leuke en spannende strijd in 2018. Ook met Max."

Ook Verstappen is blij met zijn ploeggenoot. "Het is de leukste teamgenoot die ik heb gehad. We hebben echt lol met elkaar, kunnen elkaar complimenten geven. We gunnen elkaar veel. Ik hoop dat we nog lang teamgenoten blijven." Ricciardo kijkt in ieder geval al uit om nog een jaar naast Max te rijden. "Ik heb een goed gevoel over 2018. Of we de beste auto zullen hebben? Dat durf ik niet te zeggen, maar het zal heel close zijn."