Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zelfmoordpoging vermeend seriemoordenaar Sjonnie W.

Zou met hoofd tegen de muur hebben geslagen en met scherp voorwerp in eigen lies hebben gestoken.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Het lijkt er sterk op dat verdachte van drie moorden Sjonnie W. in een zwaar depressieve staat is beland. De 44-jarige gedetineerde heeft een zelfmoordpoging gedaan in de P.I. Zaandstad, of althans, zichzelf ernstig verwond en gemutileerd. 

Scherp voorwerp

De Telegraaf komt deze ochtend met het bericht dat de verdachte enige tijd in het PPC was geplaatst, de psychiatrische afdeling van de gevangenis in Zaanstad. Op dat moment was er al sprake van grensoverschrijdend gedrag bij hem. Kennelijk was hij gekalmeerd en achtte men hem in staat weer terug te keren naar zijn cel. Daar aangekomen heeft hij getracht met een scherp voorwerp zijn polsen door te snijden, met hetzelfde voorwerp zijn lies bewerkt, en zijn hoofd tegen de muur gestoten.

Mirela Mos, Sabrina Oosterbeek, Monique Roosien

@backlink(167305)

Klusjesman

Sjonnie komt oorspronkelijk uit het Duitse Emmerich. De afgelopen jaren had hij zich in Amsterdam gevestigd waar hij zich uitgaf voor klusjesman. In praktijk was hij een weinig gediscplineerde beunhaas die vooral gericht was op seks. Zo sprak hij regelmatig af met dames van lichte zeden. Justitie onderzoekt nu of Sjonnie de dood van drie vrouwen kan worden aangerekend: Monique Roosien, in 2003, Mirela Mos, in 2004, en Sabrina Oosterbeek. Door het onderzoek naar het meest recente slachtoffer is Sjonnie nadrukkelijk in beeld gekomen als mogelijke seriemoordenaar.