Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Bobbi Eden: Mijn hoogtepunten

Lees hier de nieuwste column van Bobbi Eden!

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Are you kidding me? Zijn we er alweer bijna doorheen? Ook al begon 2017 voor mij niet helemaal zoals de bedoeling was, ik was oververmoeid en moest zes weken rust houden, uiteindelijk is het weer een jaar geworden voor in de boeken. En over boeken gesproken, mijn haakboek is één van de redenen waarom 2017 er echt met een knaller uitgaat. Want wie mij begin dit jaar zou hebben verteld dat mijn tweede boek (over haken nota bene) wederom in de bestsellerlijst zou komen te staan, had ik niet helemaal serieus genomen. En uitgerekend was het dit boek waar ik begin dit jaar helemaal geen zin meer in had. Het liefst had ik alle patronen en de hele rataplan en mikmak in de fik gestoken.

@backlink(167793)

Maar zoals altijd: het kan verkeren. Het ene moment wil je niets minder dan afhaken, het andere zit je aan de onderhandelingstafel voor een tweede deel. Zo gaat dat in 2017. Een ander hoogtepunt van dit jaar was de eerste editie van mijn eigen erotiekbeurs, Bobbi Eden’s Loversland in Rotterdam Ahoy. Een spannende onderneming en uiteraard veel meer werk dan waar je van tevoren rekening mee houdt. Maar wel een succes! Want met meer dan 10.000 betalende bezoekers is het nu al zeker dat we ook dáár een tweede editie van gaan doen. Groter, beter en nog meer feest. Maar wat voor mij het onbetwiste hoogste hoogtepunt was voor dit jaar, waren de vier maanden die ik met ons gezin heb mogen doorbrengen in ons stekje in Los Angeles.

@backlink(167713)

Onze kleine Brandon zien krijsen van blijdschap bij het zien van Mickey Mouse in Disneyland was echt onbetaalbaar. Net als die grote pretogen die al die lichtjes in dat park bekijken en volgen. Zijn eerste stapjes, zijn eerste woordjes en alle kleine dingen die je wil zien... ik was er gewoon bij. Heb al die hoogtepunten van hem kunnen meemaken, heb niks hoeven missen. Natuurlijk ben ik ook dankbaar dat ik alweer tien jaar elke week mijn stukje mag schrijven voor Panorama. Tien jaar! En nu zitten we bij de kerstboom en zit het jaar er al weer bijna op. Het enige wat mij dan ook nog rest is iedereen een mooi, succesvol maar vooral gezond 2018 te wensen. En pas op met vuurwerk! Proost!