Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Nederlander René M. vast in Thailand voor moord op twee personen

Man verantwoordelijk gehouden voor dood van een moeder en haar volwassen zoon.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

De politie in Bangkok-Thailand heeft de Nederlander René M. opgepakt op verdenking van een dubbele moord. Hij zou met zijn motor zijn gestopt bij een woning gelegen in het Muang-district in de Thaise hoofdstad. Vervolgens zou hij op dat adres naar binnen zijn gegaan, zo hebben getuigen aangegeven. In het bewuste pand zijn de lichamen aangetroffen van Noi Sadomsuk (57) en Phatcharin Sadomsuk (33). De Nederlander is zelf aangehouden in een ziekenhuis waar hij lag om te worden verpleegd aan een aantal opmerkelijke verwondingen, vermoedelijk veroorzaakt door een worsteling met de twee slachtoffers.Moeder en zoon

René M. kent in ieder geval een van de twee slachtoffers via Facebook, zo heeft de familie van de moeder en de zoon bekend gemaakt. De Thaise autoriteiten gaan ervan uit dat M. in een flinke worsteling is beland met de twee, wat zijn eigen verwondingen zou verklaren. Daarna heeft hij gebeld met de lokale 112 hulpdiensten. Hij is opgehaald maar in het ziekenhuis gearresteerd.

@backlink(167669)

Facebook

Uit eigen onderzoek komt deze persoon naar voren. Dezelfde naam, en volop in de Thaise contacten, zien we op zijn Facebookpagina. Zou hij het zijn?