Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Jongen (9) schiet zusje dood tijdens ruzie over spelcomputer

Een negenjarige jongen, uit de Amerikaanse staat Mississippi, heeft zijn dertienjarige zusje neergeschoten. De twee zouden ruzie hebben over een controller van een spelcomputer.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Dijonae White was aan het gamen toen haar broertje de controller wilde. Het meisje gaf die niet af, waarna de jongen een geweer pakte en zijn zusje in het hoofd schoot. Zij moest naar het ziekenhuis gebracht worden en overleed uiteindelijk aan het toegebrachte hersenletsel. Buren reageren geschokt op het nieuws. Zij beschrijven Dijonae als een geweldig meisje.

Het is nog onbekend hoe de jongen aan het vuurwapen heeft kunnen komen. Volgens de lokale autoriteiten was de moeder tijdens de moord in een andere kamer haar overige kinderen aan het voeden. De plaatselijke sheriff weet nog niet welke consequenties deze zaak heeft voor de jongen en de familie. De agent heeft zoiets nog nooit meegemaakt, vertelt hij tegen het Amerikaanse tv-station WTVA.

@backlink(170025)

De schietpartij roept veel vragen op bij reaguurders . Zo vragen zij zich af hoe de jongen aan een wapen heeft kunnen komen en wat de invloed is van gewelddadige games op kinderen.