Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Panorama's Bierspecial ligt nu in de winkel!

Bier. Er zijn maar weinig dagen dat het er bij ons op de redactie niet over gaat. Deze bierspecial heeft de bier-inname van enkele leden van de redactie echter drastisch verhoogd.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Fotoredacteur Freddy, al jaren een liefhebber en kenner van speciaal bier, ging na een hele dag foto’s van flesjes bier selecteren even langs zijn lokale bierwinkel. Hij had er trek van gekregen, van de hele dag naar bier kijken.

Verslaggever Jochem overkwam hetzelfde door de interviews met de in onze ogen vier beste brouwers van Nederland. Dus ook hij maakte op weg naar huis een kleine, maar zeer noodzakelijke omweg. Hij nam bij zijn slijter gelijk ook maar zes flesjes van zijn favoriete bockbier mee, Sexy Motherbocker. Want ja, ze hadden het nog en dan moet je dat niet laten liggen.

Micha kwam naar bier geurend terug van zijn bierbad in Praag en besloot aansluitend wat veldwerk te doen in biercafés in zijn omgeving. We zijn hem een weekje kwijt geweest. Zelf heb ik na al dat lezen besloten dat ik nodig eens wat warenkennis op moet doen inzake porter-bieren. Die bierstijl vind ik in woorden al lekker klinken, dus nu wil ik zelf weleens ondervinden wat het verschil tussen een porter en een stout is.

Door deze effecten van deze bierspecial op ons, vind ik een waarschuwing hier op zijn plaats. Dus: pas op, het lezen van deze special kan trek in een lekker biertje veroorzaken!

Onze bierspecial ligt nu in de winkel. Heb je een paar glaasjes teveel op? Dan kun je 'm ook thuis laten bezorgen. Bestellen doe je hier!