Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Dit is de bomaanslag-pleger van Texas

De man die verschillende bompakketjes heeft rondgestuurd, is de 24-jarige Mark Anthony Conditt. Dat melden bronnen aan NBC News.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Conditt werd vandaag op de hielen gezeten door de politie. Maar voordat een arrestatieteam hem kon oppakken bij een snelweg, blies hij zichzelf op in zijn auto. Inmiddels heeft Donald Trump de politie op eigen wijze gefeliciteerd. Natuurlijk per tweet.

De politie vond de man door het inzetten van een aantal bijzondere opsporingsmethodes. Zo werd zijn mobiele telefoon gekraakt, nadat er een spoor leidde naar de man. Op beveiligingsbeelden is te zien hoe de man met een blonde pruik een pakket bracht bij een servicepunt van het Amerikaanse koeriersbedrijf FedEx.

@backlink(170097)

Conditt is 24 jaar en komt uit het Texaanse stadje Pflugerville, zeventien kilometer ten noorden van Austin, waar hij samenwoonde met twee kamergenoten. Hij was werkloos, had geen strafblad en zat ook niet in het leger. Zijn medebewoners werken volledig mee aan het onderzoek van de politie. Die wil nu weten of de dader alleen handelde of in een groep. Daarom raadt de politie mensen nog steeds aan om voorzichtig te zijn als ze een pakje ontvangen.