Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Man riskeert celstraf voor opsteken middelvinger naar flitser

In het Franse Regny hebben ze waarschijnlijk nog nooit van apps zoals Flitsmeister en Waze gehoord. Een 46-jarige man raasde namelijk twee flitsers voorbij met een opgestoken middelvinger.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Ambtenaar in functie

Dat je dan een boete krijgt voor te hard rijden is niet meer dan logisch, maar de man moet ook nog eens voor de rechter verschijnen vanwege die middelvinger. Hij zou namelijk een ambtenaar in functie hebben beledigd, zo schrijven Franse media.

Beledigd

We horen jullie denken, een flitspaal kan je toch niet beledigen? Nee, dat klopt! Volgens de Franse justitie heeft de man de twee ambtenaren die de foto van de flitser moesten bekijken beledigd. Het voorval vond al plaats in mei 2015. De advocaat van de man eist vrijspraak omdat je een apparaat niet kan beledigen. 

@backlink(154171)

Vrouw

De hardrijder vindt dat hij met zijn middelvinger niemand heeft beledigd. Of misschien zijn vrouw dan. De vinger was namelijk voor haar bedoeld omdat ze op dat moment ruzie hadden in de auto, althans dat is de uitleg van de man aan de rechter. Over zijn snelheidsovertreding doet hij verder niet moeilijk. Die was overduidelijk. Of hij ook echt moet gaan zitten hoort de man op 3 april, maar misschien moeten we onze vingers voortaan maar niet meer uitsteken.