Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Man valt door gat in roltrap

De roltrap is misschien wel een van de beste uitvindingen ooit. Alleen moet die dan wel goed werken, anders heb je er niet veel aan.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Daar kwam een reiziger op het metrostation Ayazaga in Istanbul op een pijnlijke manier achter. Tijdens de avondspits van 27 februari zakte hij door de roltrap. Doordat de trap na stilstand ineens in beweging kwam verloren veel mensen hun evenwicht. Aan de bovenkant van het apparaat ontstond een gat waar vervolgens een man inviel.

Vast

Uiteindelijk zat de man meer dan een uur bekneld voordat hij uit zijn benauwde positie kon worden bevrijd door de brandweer. De man raakte door de val gewond en moest naar het ziekenhuis worden gebracht. Gelukkig viel het letsel mee en kon hij snel weer naar huis.

@backlink(170231)

De autoriteiten vinden dat het ongeval de eigen schuld was van de man. Hij zou waarschuwingsborden, net als veel andere reizigers, hebben genegeerd. Wij hebben wel een klein tipje voor de monteurs: zet voortaan gewoon de hele roltrap af als er gaten inzitten en schakel het apparaat pas aan als er niemand op staat. Dat scheelt een hoop leed. Wij pakken voorlopig maar de gewone trap.

Bron: Mirror