Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Younes voor de rest van het seizoen verbannen naar Jong Ajax

Amin Younes lijkt zijn laatste wedstrijd voor Ajax te hebben gespeeld. De aanvaller moet voor de rest van het seizoen meetrainen bij Jong Ajax.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Younes weigerde tijdens de wedstrijd tegen Heerenveen op 11 maart om in de 92e minuut in te vallen. De voetballer vond dat het niet nodig was om een minuut voor tijd het veld in te komen. De club uit Amsterdam stond toen al met 4-1 voor. Trainer Erik ten Hag wilde de buitenspeler echter belonen met één minuut speeltijd vanwege zijn harde werk op de trainingen.

In eerste instantie zette Ten Hag de buitenspeler twee weken uit de selectie. Maar na gesprekken tussen de speler, trainer en technisch directeur Marc Overmars bleek er geen goede samenwerking meer mogelijk en is besloten om de speler voor de rest van het seizoen uit Ajax 1 te verbannen. in de laatste zes wedstrijden van het seizoen wil de club alleen spelers die 100% zijn gemotiveerd. Daar valt Younes volgens de leiding buiten.

@backlink(170235)

Napoli

De relatie tussen Ajax en Younes stond in januari al onder druk. De speler en club waren rond met het Italiaanse team Napoli uit Napels. De transfer ketste op het laatste moment af door Younes zelf. Hierdoor liep Ajax een flinke som geld mis en kan de speler in de zomer transfervrij overstappen. Zijn contract loopt dan namelijk af.