Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Vrouw bevalt van vierde kind bij verloskundige die affaire had met haar man

Dan beval je van je vierde kind en vertelt de verloskundige na afloop dat ze een affaire heeft met je man. Een nachtmerrie voor velen. Voor een vrouw uit Liverpool was het de keiharde waarheid!

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Rachel (niet haar echte naam) beviel in het Women’s Hospital in Liverpool, zo schrijft de Liverpool Echo. Toen de verpleegkundige Joanne Lumsden haar een dag vertelde dat ze een affaire met haar man had gehad tijdens een vakantie op Benidorm stortte haar wereld in. 

Toch begon de vrouw ook te snappen waarom haar man de laatste tijd zo vreemd deed. Hij ging namelijk niet meer mee naar de echo's en was ook niet aanwezig bij de geboorte van hun eerste gezamenlijk kind. Waarschijnlijk om Joanne te ontlopen. 

@backlink(169077)

'Aangerand'

"Mevrouw Lumsden heeft mij én mijn dochter verzorgd," zo schrijft ze in de klachtenbrief van het ziekenhuis. "Ze heeft de baby vastgehouden en mij zelfs wat tegen de pijn toegediend. Ik voel me aangerand, alle blije herinneringen aan de geboorte van mijn dochter zijn nu vervaagd.”

Rachel leeft volgens haarzelf nu in de meeste ernstige nachtmerrie die ze voor mogelijk hield. "Ik moet nu leven met de gedachte dat de vrouw die seks had met mijn vriend onze baby vastgehouden heeft. En dat is dan nog gebeurd tijdens mijn zwangerschap. Dit zal me voor de rest van mijn leven blijven achtervolgen.” 

@backlink(157799)

Geen onbekende

Lumsden is geen onbekende voor de rest van het land. Ze was namelijk in een serie te zien van Channel 4 over geboortes genaamd 'One Born Every Minute'. "Het is een mirakel om elke dag een geboorte van dichtbij mee te maken. Het is mooi om te zien hoe koppels uitgroeien tot een familie," zo zei ze daar. Inmiddels is Lumsden niet meer werkzaam voor het ziekenhuis. "Verder kunnen wij daar niet op ingaan," zo laat een woordvoerder weten.