Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Lerares 'wil non-stop seks' met haar 13-jarige leerling

Het is iets wat je de laatste weken veel hoort. Leraressen die seks hebben met een minderjarige leerling. Nu ging het weer mis in Arizona..

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Drie weken geleden schreven we namelijk nog over een 26-jarige lerares uit Florida die seks had met haar leerling van veertien. En vorige week kreeg een 34-jarige vrouw uit Ohio te horen wat de eis is van justitie omdat ze een kind kreeg van haar zestienjarige leerling. En nu gaat het dus weer mis in het land van president Trump. In Arizona is een 27-jarige juf opgepakt voor ontucht.. 

@backlink(169593)

Pikante foto's en berichten

De getrouwde Brittany Zamora gaf nog niet eens een jaar les op Las Brisas Academy. Toch zou ze tussen begin februari en halverwege maart driemaal seks hebben gehad met een dertienjarige leerling, zo schrijft de New York Post. Ze zou hem onder andere oraal bevredigd hebben in de klas. Ook stuurde ze naaktfoto's en pikante berichten naar de jongen. "Ik wil non-stop seks met jou. Als ik mijn werk kon opgeven en de hele dag seks met jou zou kunnen hebben, dan zou ik het meteen doen," zo liet ze weten via een sms. 

Echtgenoot

Vorige week werd Zamora opgepakt nadat de ouders van de tiener met de smsjes naar de schoolleiding waren gegaan. Toen ze van de week voor het eerst voor de rechter moest verschijnen liet ze weten: "dat ze snel weer naar huis wilde, naar haar echtgenoot." En alsof het allemaal nog niet erg genoeg is probeerde manlief het nog goed te praten ook. 

Hij probeerde namelijk contact te zoeken met de vader van de jongen om de lucht te klaren. "Ze heeft een grote fout gemaakt, maar hield wel van de kinderen," zo zei hij. De vader van de jongen ging niet op het aanbod in.