Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Vader tankt in Beieren, maar vergeet dochters

Een Duitser was met zijn 10- en 14-jarige dochters op weg naar het Gardameer voor een heerlijke vakantie, maar bij het tanken in Beieren ging het mis.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Terwijl de man zijn auto weer wat hernieuwde energie gaf in de vorm van Diesel besloten zijn dochters om ook even uit te stappen zodat ze even naar het toilet konden gaan. 

Toen de meiden terugkwamen bij de auto was papa alleen nergens meer te bekennen. De man had niks in de gaten gehad dat zijn dochter even uitgestapt waren. De snelwegpolitie werd ingeschakeld die wilden graag contact leggen met de man.

@backlink(163775)

Telefoonnummer

Daar kwam echter probleem nummer twee om de hoek kijken. De dochters wisten het mobiele nummer van hun vader niet. Daardoor werd er contact gezocht met hun moeder die thuis zat in de deelstaat Hessen. 

Zodoende kregen ze dan toch het telefoonnummer van de man te weten, maar toen moest de man nog bereikt worden. Hij hield zich duidelijk aan de regels want hij nam niet op achter het stuur. 48 belpogingen later hadden ze hem dan toch eindelijk te pakken.

Hereniging

De man bleek nog steeds niet weten dat zijn dochters niet meer in de auto zaten. Zelf reed de Duitser al bij de Brennerpas. Uiteindelijk konden de kinderen bij Holzkirchen weer herenigd worden met hun papa!