Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Ex-prostituee wil vreemdgaan-clausule bij huwelijk

De 39-jarige oud-escort Gwyneth Montenegro wil dat er een clausule in het huwelijk wordt opgenomen zodat vreemdgaan wordt toegestaan. Dit zou relaties volgens haar kunnen redden.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Als iemand weet wat getrouwde mannen willen, is het de Australische Gwyneth Montenegro. De vrouw, die met meer dan 10.000 mannen het bed heeft gedeeld, werkte jarenlang in de prostitutie en kreeg natuurlijk ook ontrouwe echtgenoten op bezoek. Ze heeft nu een idee hoe dat aantal kan afnemen.

@backlink(170447)

Boos

Het seksleven na een jarenlang huwelijk kan er soms bij in schieten. Het zorgt dan ook volgens haar voor veel partners voor frustratie dat het niet meer zo is als vroeger. Dat heeft ook invloed op andere vlakken tijdens de relatie. Zo krijgen opmerkingen vaak een venijnige ondertoon en worden mensen sneller boos om andere zaken. “Als de seksuele behoeftes niet worden ingevuld kan ik me voorstellen dat hij zijn heil ergens anders zoekt”, zegt Montenegro. Ze pleit dan ook voor een clausule. Zo worden beiden gestimuleerd om elkaars behoeftes te bevredigen. Gebeurt dat niet, dan zou diegene mogen vreemdgaan. Hierdoor blijven beiden gemotiveerd.

“Natuurlijk kunnen er redenen voor zijn dat je na verloop van tijd minder seks hebt, maar uiteindelijk zijn het alleen maar excuses van luiheid”, vertelt ze aan The Sun. “Je koopt toch geen hond zonder te weten dat je die moeten voeren en uitlaten?”