Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Vrouwen starten petities om game Fortnite te verbannen

Mocht je het gemist hebben: Fortnite is de nieuwste trend op het gebied van gaming. Het gratis spel laat honderd spelers tegen elkaar vechten in een map.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

De game Fortnite Battle Royale is ontzettend populair en heeft inmiddels miljoenen spelers. Het spel is gratis te spelen op PC, Xbox, Playstation, Nintendo en mobiel. In Fortnite worden honderd spelers op een map gedropt. Daar moeten ze eerst wapens zoeken om elkaar een kopje kleiner te maken. Dat werkt behoorlijk verslavend, want voor je het weet ben je een aantal potjes verder.

@backlink(170455)

Manipulatie

Dit tot ergernis van een groep vrouwen. Zij vinden dat de game hun vriendjes manipuleert en brainwasht. “Meisjes moeten dealen met vriendjes die hun de hele dag negeren. Samen kunnen we deze domme game stoppen. Het neemt ze over en brainwasht ze”, staat te lezen boven een petitie. Die is inmiddels al 400 keer ondertekend door boze dames. Wij zetten de bijzonderste redenen even op een rijtje:

  • Mijn broers spelen het de hele tijd en het enige wat hij doet is tegen de televisie schreeuwen.
  • Mijn vriendje praat niet meer tegen mij omdat hij alleen maar aan het spelen is met zijn stomme neefjes. Ik ben er zeker van dat Nintendo deze petitie ziet.
  • Fortnite leidt iedereen op school af. Mijn vriendin heeft er zelfs lagere cijfers door. Ze gooit haar leven weg.

Toch zijn nemen we niet alle reacties even serieus. Maar wil je desondanks toch de petitie tekenen? Dat kan hier. Overigens zijn er op de site nog meer petities te vinden van ‘boze’ vrouwen tegen de game.