Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

‘Gordon bedreigde ex-geliefde met mes’

Gordon en zijn ex stonden vandaag tegenover elkaar in de rechtbank. Daar werden een aantal opvallende uitspraken gedaan over de zanger/presentator.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Dronken

Zo zou Gordon zijn ex-geliefde Kevin hebben bedreigd en mishandeld in een dronken bui, claimt Vincent van der Velde, de advocaat van de ex. Dat zoude zanger zowel persoonlijk, telefonisch en anoniem hebben gedaan meldt RTL Boulevard. Hij hield het niet bij zijn ex alleen, want ook de moeder en vrienden van Kevin zouden bedreigingen hebben ontvangen. Daarom eist de man nu een contactverbod voor Gordon. De znger zou tijdens de rechtszaak in tranen zijn uitgebarsten.

@backlink(170565)

Relatie

De oorsprong van de stribbelingen tussen Kevin en Gordon ontstonden toen de presentator een foto van de twee op Instagram postte en vertelde dat de twee een relatie met elkaar habben. Dat laatste wordt echter door Kevin ontkent. Hij vertelt dat er nooit iets tussen de twee heeft gespeeld en sommeerde Gordon om de foto’s te verwijderen. Dat heeft de zanger op zijn beurt gedaan. Hij claimt echter dat Kevin een oplichter is.