Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Model laat oogkleur veranderen: operatie mislukt

Instagram-model Nadinne Bruna had genoeg van haar bruine ogen en liet chirurgisch de kleur veranderen. De operatie ging verkeerd: “Nu zie ik als een 90-jarige, ik heb er mijn leven mee verpest!”

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Naïef

“Ik was compleet in orde toen ik onder het mes ging”, jammert de dame nu. “Ik ben echt naïef geweest. Nu zie ik altijd troebel. Mijn pupillen kunnen bovendien moeilijk licht verdragen, dus fotoshoots zijn ook een marteling geworden. Die operatie heeft mijn leven om zeep geholpen. De schade is permanent, ik heb last van zowel cataract als glaucoom en moet nog een hoornvliestransplantatie ondergaan. Geen wonder dus dat ik zwaar depressief geworden ben. Ik ben normaal een heel sterk persoon, met het nodige verstand. Maar dit was stom, ik heb de verkeerde persoon vertrouwd. Hopelijk kan ik die glaucoom nog onder controle houden.”

Glaucoom

Bruna keerde nog twee keer terug naar Colombia, in een poging om de schade te laten herstellen. Tevergeefs echter. Ze vestigt nu haar hoop op Amerikaanse specialisten. Acht maanden geleden liet ze de implantaten alvast weer verwijderen in het Bascom Palmer Eye Institute van Miami. Er volgde ook een spoedingreep tegen glaucoom.

@backlink(170739)