Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Loting Champions League: Real Madrid tegen Bayern München

In het Zwitserse Nyon is geloot voor de halve finales in de Champions League en Europa League. Er zitten mooie affiches tussen.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Champions League

De mooiste wedstrijd is natuurlijk die tussen Real Madrid en Bayern München. De twee ploegen die vooraf als favoriet werden getipt voor de eindzege van het toernooi, spelen in de laatste week van april en de eerste week van mei tegen elkaar. Doordat die twee ploegen tegen elkaar moeten, betekent het dat er sowieso één verrassende deelnemer in de finale staat, aangezien AS Roma tegen Liverpool speelt. Vooraf had niemand gedacht dat de twee teams hun tegenstanders uit konden schakelen. Vooral over de overwinning van AS Roma tegen FC Barcelona zal nog jaren worden herinnerd. Het team wist met 3-0 te winnen nadat het de eerste wedstrijd met 4-1 had verloren.

@backlink(170731)

Europa League

Ook in de Europa League is er geloot voor de halve finales. Ook daar zit een hele mooie wedstrijd tussen die niet zou misstaan in de Champions League. Het Engelse Arsenal gaat het namelijk opnemen tegen Atlético Madrid. Wij kunnen niet wachten totdat het eind april is.