Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

‘Joran van der Sloot liet lichaam Natalee Holloway verdwijnen met hulp vader’

Er zijn nieuwe details naar buiten gekomen over de verdwijning van Natalee Holloway. Een ex van de beste vriend van Joran van der Sloot doet een boekje open bij Dr Phil.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Begraven

Emily Heistand was twee a drie maanden samen met Jorans beste vriend John Ludwick toen ze hoorde over de vermissing van Natalee Holloway. “Hij vertelde me dat Joran het heeft gedaan en dat hij hielp met het verbergen van het lichaam”, vertelt de vrouw in de talkshow van Dr. Phil die maandag is uitgezonden. “Joran had Natalie ontmoet toen ze dronken aan de bar zat en nam haar vervolgens mee naar het strand om samen een leuke tijd te hebben.” Daar begon Natalee over te geven en te schuimbekken vanwege het gebruik van GHB en stikte ze in haar eigen kots. “Vervolgens heeft Joran zijn vader gebeld en die heeft hem geholpen om het lichaam te begraven”, vertelt de vrouw.

Cremeren

De twee verborgen het lichaam van Holloway op het eiland en lieten het vijf jaar liggen. Vervolgens werd Ludwick door Joran ingeschakeld om het weer op te graven en te verbranden, vertelt hij in een eerder interview op het medium Oxygen (wat ook werd uitgezonden door RTL) vlak voor zijn dood. Hij haalde de overblijfselen op en stak de schedel in brand om zo alle haren te verbranden. De overige botten maakte hij zo klein om te voorkomen dat ze herkend zouden worden als menselijke resten. Die bracht hij naar een crematorium om verder te cremeren. Hij gebruikte als smoes dat het de resten waren van een aangereden dieren. In totaal kreeg hij $1.500 voor zijn hulp van Joran.

Ontvoeren

Heistand hoorde alle details over de moord en besloot het meteen met haar vriend uit maken. Dat pikte de man niet en Heistand claimt dan ook dat hij haar wilde ontvoeren. “Ik liep mijn huis uit toen hij me uit het niets besprong. Ik schreeuwde omdat hij een mes op mijn keel hield en vervolgens nam hij me mee.” Omdat Ludwick de autosleutel kwijt was, kon hij niet weg. Op dat moment kon Heistand hem overmeesteren en pakte het mes af. Vervolgens stak zij hem dood uit zelfverdediging. “op dat moment was het hij of ik.” Daar stopt het interview, want de show is opgedeeld in twee delen. Het volgende deel komt volgende maandag op televisie.

Stephany Flores

Joran van der Sloot zit op dit moment een 28-jarige gevangenisstraf uit vanwege de moord op de 21-jarige studente Stephany Flores. Vermoedelijk wordt hij daarna uitgeleverd aan de Verenigde Staten.

Bron: Daily Mail