Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Nicolette Kluijver overnacht in Keukenhof

LISSE - Nicolette Kluijver logeert maandag als eerste Nederlander ooit in de Keukenhof. “Dit is toch wel mijn uniekste overnachting. Het is nog nooit voorgekomen dat iemand mocht slapen in de Keukenhof. Vanavond is het hier uitgestorven. Ik ben heel benieuwd”, zegt Nicolette.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

De Expeditie Robinson-presentatrice overnacht niet in haar eentje in de tent die eruit ziet als een enorme luchtbel. Ze nam haar moeder en oudste dochter Isabella Floortje (5) mee om ze te verrassen. Vanuit de doorzichtige luchtbel heeft ze met haar gasten een panoramisch uitzicht over de tulpenvelden. Nicolette wacht een bijzondere overnachting, zegt Pepijn Rijvers van Booking.com, initiatiefnemer van de actie.

Eerder bood het boekingsplatform een nacht aan in de hoogste slaapkamer van Europa, in de top van The Shard in Londen. Ook waren er overnachtingen in de tourbus van artiest Nick Jonas in Los Angeles, met een gastoptreden van de zanger zelf. Op 21, 21 en 22 april kunnen liefhebbers ook zelf een nacht doorbrengen in de Keukenhof. De logeerpartij kost 69 euro, dit bedrag staat symbool voor het 69-jarig bestaan van het park.