Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Nieuwe Harry Pottergame vandaag gelanceerd voor IOS en Android

Moet je weer eens wachten voor de trein of bus? Dan kun je jezelf nu vermaken met de game Harry Potter Hogwarts Mysterie, waarbij je een leerling wordt op de beroemde school van de tovenaar.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

De game is sinds vandaag verkrijgbaar op Android en IOS. Een speler kan zijn eigen karakter maken en student aan Hogwarts, oftewel Zweinstein in het Nederlands, worden. Je kunt zelf kiezen in welk huis je verblijft en klassen volgen waar je drankjes leert maken onder leiding van Professor Snape. Ook zijn er andere bekende gezichten aanwezig zoals Dumbledore en Flitwick, die door de originele acteurs zijn ingesproken. Overigens kom je Harry niet zelf tegen, want het spel speelt zich af in de jaren ’80 en toen zat de bebrilde tovenaar nog niet op school.

Gratis

In de game ga je opzoek naar de reden waarom je oudere broer van Hogwarts is gestuurd. Dit doe je door spreuken te leren en voorwerpen te onderzoeken. Het spel is gratis, maar er zijn wel microtransacties zodat je bij sommige zaken minder lang hoeft te wachten. We zijn benieuwd of deze game net zo’n succes wordt als Pokemon Go.