Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Verdachte seriemoordenaar en verkrachter Golden State Killer opgepakt

In de jaren ’70 en ’80 teisterde de Golden State Killer Californië. In die twee decennia was hij verantwoordelijk voor 12 moorden, 45 verkrachtingen en 120 inbraken. Nooit werd de dader gevonden.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Tot nu lijkt het, want de politie heeft een verdachte aangehouden. De 72-jarige Joseph James DeAngelo is woensdag gearresteerd voor twee moorden. De man was al eerder verdacht als de Golden State Killer, alleen is er nooit bewijs geweest. Een woordvoerder van de politie laat weten dat er grote vooruitgang is geboekt in het oplossen van de zaak volgens Daily Beast.

Golden Gate Killer

De Golden Gate Killer, die ook wel de East Area Rapist werd genoemd, was actief in een gebied van de stad Sacremento tot de regio Orange County van 1976 tot 1986. Eerder zei de FBI nog dat als de moordenaar nog steeds in leven was ergens tussen de 60 en 75 jaar oud zou zijn. Tijdens zijn daden had hij blond of lichtbruin haar en was hij atletisch gebouwd. Hij zou militaire trainingen en het gebruik van wapens hebben geleerd dan wel bestudeerd.