Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Worstelaar Bert Kops is woest op Panorama verslaggever Jochem Davidse.

“Kan dat nou verdorie eens klaar zijn met al die melige teksten van die Jochem Davidse???” Worstelaar Bert Kops laat via een videoboodschap weten wat hij van de humoristische teksten van Davidse vindt.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Worstel legende Bert Kops (jr.) heeft het ‘helemaal gehad’ met Panorama verslaggever Jochem Davidse. Davidse kan het nooit laten om bij foto’s van worstelaars (maar ook bij foto's van andere zaken moeten we er eerlijkheidshalve even bij vermelden) humoristische bijschriften te schrijven. Worstelfoto's werken al jaren op de lachspieren van Davidse en dat is te merken aan de teksten die hij erbij schrijft. Tot grote frustratie van Amsterdamse worstelkampioen Bert Kops die zich daar groen en geel aan ergert. 

Zegt Bert Kops tegen Panorama's Mylène de la Haye: "Kan die Davidse nou eens ophouden???"

Toen ik Bert Kops vanmiddag ging interviewen over ‘Team Kops’, de real life soap over zijn leven en zijn sportschool Kops Gym die vanaf 21 mei te zien is op Spike TV. luchtte de vechtersbaas bij mij zijn hart: “Kan die Jochem Davidse nou eens ophouden met lollig te doen over de aller oudste, mooiste en zwaarste sport die er op deze aarde bestaat? Heeft hij wel énig idee waar hij het over heeft? Laatst had hij weer zoiets lulligs bij een worstelfoto gezet. Iets over een achterwerk of zo?” Ik vind het soms wel leuk om wat olie op het vuur te gooien dus ik pakte mijn telefoon en zette de camera aan: "Hier Bert, zeg maar even tegen Jochem wat je op je lever hebt, dan zet ik het op Panorama.nl. Zal ‘m leren!.” Dus Jochem: deze is voor jou! Met de groeten van Bert en Mylène J.