Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Bayern München zonder Robben en Neuer

MÜNCHEN (ANP) - Arjen Robben moet ook de uitwedstrijd van Bayern München tegen 1. FC Köln overslaan. De vleugelspits is nog niet volledig hersteld van de spierblessure die hij ruim een week geleden opliep tijdens het eerste duel met Real Madrid in de halve finale van de Champions League (1-2). Zonder Robben kwam Bayern dinsdag tijdens de return in Madrid niet verder dan 2-2.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

De 34-jarige Groninger ontbreekt zaterdag in Keulen. Robben werkt toe naar de Duitse bekerfinale, op 19 mei in Berlijn tegen Eintracht Frankfurt.

Doelman Manuel Neuer heeft wel de groepstraining hervat, nadat hij maanden aan de kant had gestaan vanwege een breukje in zijn voet. De Duitser zit tegen Köln echter nog niet bij de selectie. ,,We moeten voorzichtig zijn'', zei trainer Jupp Heynckes. ,,Manuel heeft al drie keer dezelfde blessure gehad, we mogen niet nog een keer dezelfde fout maken.'' Voor Neuer resten nog hooguit twee wedstrijden met Bayern waarin hij bondscoach Joachim Löw kan overtuigen dat hij mee moet naar het WK in Rusland.