Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Waylon verfijnt act op subtiele wijze

LISSABON - Waylon heeft zaterdagochtend voor de tweede keer gerepeteerd op het podium van het Eurovisiesongfestival in Lissabon. Hij trad meerdere keren op om de act met de tv-camera's om hem heen onder de knie te krijgen.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

De act van Waylon is op subtiele verfijnd ten opzichte van de eerste repetitie die dinsdag was, zegt regisseur Hans Pannecoucke op het liveblog van Eurovision. "Waylon heeft nu meer interactie met zijn dansers", zegt Pannecoucke over de act met urban streetdancers, gespecialiseerd in krumping. "De dansstijl die wordt de outlaw of dance genoemd, het buitenbeentje van de dans", legde Waylon na de eerste repetitie uit.

Waylon is in de Altice Arena in de Portugese hoofdstad waar hij in een lege zaal een paar keer zijn nummer Outlaw in 'Em ten gehore brengt voor de Nederlandse delegatie, de cameracrew en een team van de organisatie. Andere landen die zaterdag repeteren zijn Rusland, Moldavië, Australië, Georgië, Polen, Malta, Hongarije, Letland, Zweden, Montenegro, Slovenië en Oekraïne.

Donderdag staat Waylon in de tweede halve finale van het festijn.