Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Dochter voor Tia Mowry en Cory Hardrict

LOS ANGELES - Acteurspaar Tia Mowry en Cory Hardrict heeft dit weekend een dochter verwelkomd. Dat maakte Tia zondag bekend op Instagram.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Tia, die als tiener bekend werd door haar rol in Sister, Sister, waarin ze met tweelingzus Tamera te zien was, liet in de post weten dat zij en Cory in de zevende hemel zijn met hun kleine meid. "Ik voel me geweldig en gezegend", aldus de actrice.

Het stel had al een zoontje, Cree, dat dit voorjaar 7 wordt. De twee leerden elkaar rond de eeuwwisseling kennen op de set van de film Hollywood Horror. Ze trouwden in 2008.

De naam van hun jongste spruit hebben ze nog niet bekendgemaakt. In maart vertelde Cory aan People dat ze daar nog geen definitieve beslissing over hadden genomen, maar dat ze waarschijnlijk weer gingen voor een uniseks naam. Wel stond de eerste letter al vast; net als haar broer krijgt het meisje een naam die begint met de letter C. Het is in Tia's familie traditie dat alle kindernamen met dezelfde letter beginnen; naast zus Tamera heeft ze ook twee broers, Tavior en acteur Tahj.