Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

MMA’er loopt bizarre blessure op tijdens gevecht

Dat MMA geen sport voor watjes is, blijkt wel uit de blessures die regelmatig voorbijkomen. Ook dit weekend was het weer raak en dat leverde letterlijk gruwelijke beelden op.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

MMA, Mixed Material Arts, is sinds de komst van UFC steeds populairder geworden. Verschillende vechttechnieken komen daarbij samen, waardoor gevechten bijzonder spectaculair zijn. Er zijn dan ook naast UFC verschillende andere evenementen waaraan vechters meedoen. Zo ook aan de Legacy Fighting Alliance 39, die plaats vond in Vail Colorado. Brandon Royval en Jerome Rivera namen het daar tegen elkaar op in de kooi. Voor laatstgenoemde liep het niet zo goed af.

In het vlieggewichtgevecht liet Royval Rivera alle hoeken van de octagon zien (en dat terwijl de partij slechts veertig seconden duurde). Dat ging er zelfs zo hard aan toe dat Rivera zijn arm brak. De scheidsrechter kwam er echter pas een aantal slagen later achter, waardoor het nog pijnlijker werd voor de vechter. Zijn arm hing in een bizarre positie. 

Door mensen op social media wordt het een van de smerigste blessures in de MMA genoemd.  Een week geleden zagen we al een knietje tijdens een MMA-gevecht in Zweden wat een behoorlijk vieze wond opleverde.

Hier zijn de beelden van het gevecht van Royval en Rivera zijn hier te zien: