Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

De nieuwe Lord of the Rings-serie krijgt minimaal 5 seizoenen!

Amazon heeft inmiddels bevestigd dat de makers van de bekroonde Lord of the Rings-trilogie nu met een tv-serie komen. Als de serie net zo goed wordt als de films, dan staat ons nog heel wat moois te wachten!

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Tv-serie

Amazon heeft aan verschillende Amerikaanse media toegegeven dat men minimaal vijf seizoenen zal produceren voor de komende Lord of the Rings tv-serie. Het is al langer bekend dat regisseur Peter Jackson en zijn team bezig zijn met een serie over de Hobbits en de elven, maar lange tijd was onduidelijk wat de exacte verhaallijn zou zijn. Volgens de meest hardnekkige geruchten is daar nu duidelijkheid over en gaat de serie over een nog jonge Aragorn, in de films gespeeld door Viggo Mortensen.

Duur project

Mocht je de voorbije twintig jaar onder een steen hebben gelegen en de films niet hebben gezien, geen zorgen. Door de andere verhaallijn is de serie dan ook nog gewoon te volgen. Amazon heeft een budget van 1 miljard euro beschikbaar gesteld om recht te doen aan het nieuwe verhaal. De Lord of the Rings-serie is daarmee in één klap het duurste filmproject ooit. Wel moeten we nog even geduld hebben. De eerste aflevering van de serie staat gepland voor zomer 2020.