Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Neem dit WK 'Messi'-haar!

Een Servische man is zo'n grote fan van de Argentijnse sterspeler Lionel Messi, dat hij zichzelf speciaal voor het wereldkampioenschap voetbal een Messi-look heeft laten aanmeten.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Kapper

Een kapper in Servië heeft een spraakmakende publiciteitsstunt bedacht ter gelegenheid van het WK Voetbal in Rusland. Hij scheert unieke portretten van stervoetballers Lionel Messi en Christiano Ronaldo in het achterhoofd van klanten die dat willen. Mario Hvala (35) haalde al vaker het nieuws met zijn zeer bijzondere haartattoos.    

Ronaldo

"Ik ben ervan overtuigd dat voetbalgekke klanten het geweldig vinden. Van alle kanten kreeg ik positieve reacties nadat ik deze week mijn eerste portret van Ronaldo aanbracht op het achterhoofd van een klant," verklaarde de kapper tegenover het Franse persbureau AFP. 

Gratis

De eerste twee klanten die de portretten van de wereldvoetballers in hun achterhoofd lieten scheren, hoefden volgens hem niet te betalen. "Ik deed het gratis ter promotie." De gelukkige klanten waren Sreten Pantic (35), die koos voor een haartattoo van Ronaldo, en Aleksa Maricevic (27), groot fan van Messi. Welke sterspeler zou jij wel op je hoofd willen vereeuwigen?