Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

McDonald's voegt déze topsnack toe aan het menu

Ben jij gek op McDonald's? Dan hebben we geweldig nieuws: de fastfoodketen heeft namelijk nieuwe patatjes aan het menu toegevoegd en daar gaan vooral vrouwen vermoedelijk héél blij van worden!

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Nieuwe frietjes

Fastfoodketen McDonald's komt voor het eerst in lange tijd weer met nieuwe frietjes waar vooral dieetbewuste mensen héél blij van gaan worden: sweet potato fries. 

Gezonder

Of je als man nou ook direct gelukkig moet worden van het nieuws dat ook je favoriete vette hap-toko zwicht voor een gezondere levensstijl? Ja duh! Laat je vrouw of vriendin lekker genieten van deze nieuwe gezonde snack van de Mac, terwijl jij gewoon de klassieke iconische Franse frietjes naar binnen gooit. Win-win!

Mac
Lekkah, lekkah!

19 juni

Enkele weken terug was al bekend dat de sweet potato fries geïntroduceerd zouden worden in Australië en Noorwegen, maar Nederland leek nog een flinke tijd te moeten wachten op de nieuwe frietvariant. Welnu het lange wachten is voorbij: de sweet potato fries zijn vanaf dinsdag 19 juni ook in ons land te krijgen. Inderdaad, dat is over minder dan vijf uur!

Wij weten wel waar jij vannacht/morgen te vinden bent...