Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Wie is de WK-Babe van speelronde 2?

Nu ook alle ploegen al twee wedstrijden hebben gespeeld op het WK is er veel duidelijk over wie er door gaan en wie de tickets naar huis kunnen boeken, maar nog niet wie de WK-Babe van ronde twee is!

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Het WK moest even op gang komen maar in de tweede ronde was het al een stuk leuker om naar te kijken. De tranen vloeiden rijkelijk, maar op de tribune werd er toch vooral veel gelachen door de dames. 

De dames trekken de lijn van het veld door want ook dat zag er in speelronde twee al een stuk beter uit. Al moeten we wel zeggen dat er in sommige groepen nog wel een tandje bijgezet mag worden.. 

@backlink(190727)

Natuurlijk hebben jullie van ons ook nog de winnaar tegoed van de eerste speelronde. Jullie noemden haar al Natalia dus laten we dat de rest van het toernooi maar vasthouden. De Russische is door naar de finale.. 

Group A: Uruguay

Twee wedstrijden gespeeld en twee gewonnen en dus lacht het leven de Uruguayaanse fans toe. Dat is wel duidelijk te zien aan deze fan. 

Groep B: Spanje

Wij wisten van te voren niet dat de shirts van Spanje zo kort waren, maar misschien dat het wel een nieuwe mode trend gaat worden bij Adidas..

Poule C: Peru

Helaas is het toernooi eigenlijk al klaar voor Peru, maar deze meid gaat er waarschijnlijk nog wel een feestje van maken tijdens de laatste wedstrijd tegen Australië. 

Poule D: Kroatië

Ja, met 3-0 winnen van de Argentijnen dat zorgt zelfs bij deze Kroatische fan voor verbazing, maar het is wel een prestatie waar ze waarschijnlijk haar hoedje voor af neemt.. 

Poule E: Brazilië

Deze vrouwen lachen tenminste nog misschien dat Neymar nog even in hun armen kan vallen zodat hij getroost kan worden..

Poule F: Mexico

Dit is toch wel een kostuum wat je misschien eerder verwacht in groep A bij Egypte, maar Salah en co worden wat dat betreft afgetroefd door deze Mexicaanse!

Poule G: Engeland

Wij zijn in deze groep nog steeds op zoek naar de nieuwe Axelle Despiegelaere, maar voorlopig maken de Belgen het nog niet waar al is dat op het veld (gelukkig) wel anders... 

Poule H: Polen

Ja, bij Polen is dat natuurlijk andersom. Prestaties op het veld zijn slecht, maar gelukkig worden ze getroost met dit kusje van een van hun fans!