Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Nainggolan voor vier jaar naar Inter

MILAAN (ANP) - Radja Nainggolan heeft een contract voor vier jaar ondertekend bij Internazionale. De Belgische middenvelder komt over van AS Roma, waarvoor hij sinds begin 2014 speelde. Nainggolan (30) was onder de Romeinse fans bijzonder populair, maar de clubleiding had het wel gehad met het eigenzinnige gedrag van 'Ninja' buiten de lijnen. ,,Inter wil me tenminste wél hebben'', zei Nainggolan, die zelf best in Rome had willen blijven.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

AS Roma ontvangt naar verluidt 24 miljoen euro voor Nainggolan en krijgt ook nog twee spelers van Inter, verdediger Davide Santon en middenvelder Nicolò Zaniolo. Zij treffen in Rome onder anderen de Nederlandse internationals Kevin Strootman, Rick Karsdorp en aanwinst Justin Kluivert. Nainggolan wordt bij Inter ploeggenoot van Stefan de Vrij.

De Belgische bondscoach Roberto Martinez had geen plek in zijn WK-selectie voor Nainggolan, met wie hij een gespannen relatie onderhield. De middenvelder, die ook al het WK 2014 miste, besloot daarop direct zijn interlandloopbaan te beëindigen.