Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Engelse voetballers mogen gratis naar stripclub

De spelers van het nationale team van Engeland hebben geluk. Vlakbij hun hotel in Rusland is een stripclub en de voetballers mogen ook nog eens gratis naar binnen.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Engeland

Engelse voetballers zijn niet vies van een schandaal. Toch is het tijdens het WK in Rusland opvallend rustig bij het team. De enige beelden die naar buiten kwamen bij het hotel waren die van een eenhoornrace in het zwembad. Desondanks is er veel meer vertier voor de Engelsen. Op twintig meter van het hotel in Kalingrad waar de selectie zich bevindt, is een stripclub.

Bodyshots

Manager Eugeniya Sorokina van de Maxim club heeft laten weten dat de Engelse spelers gratis mogen langskomen. Ze kunnen dan onder meer gebruikmaken van een topless massages en tequila bodyshots. Overigens kun je er ook gewoon karaoken, wat natuurlijk de reden is om naar deze nachtclub te gaan. Normaal kost toegang €30 en een biertje €6,80.

Fans

Ondanks dat de selectiespelers nog niet zijn gesignaleerd binnenin, zijn de fans wel erg enthousiast. Volgens de danseressen weten de Engelsen club goed te vinden. Zij kunnen onder andere genieten van Liana, uit Kemerovo, Roxana, uit Novosibirsk en Lolita uit Arkhangelsk.