Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Laatste rustplaats hond Jan bij geliefd bankje

RADIO KOOTWIJK - Bob, de geliefde viervoeter van nieuwslezer Jan de Hoop, vindt haar laatste rustplaats op een hele bijzondere plek. De as van de vrijdag overleden boxer wordt uitgestrooid bij "het bankje waar ze altijd het liefste aan het spelen was", zegt Jan in zijn zaterdag verschenen vlog.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Jan en zijn man Coen hebben het moeilijk met de dood van "ons lieve meisje". "Vanmorgen een lege mand in huis, dat is best zwaar." Zaterdag zochten de mannen hun viervoeter, die veelvuldig opdook op de social media van Jan, nog een keer op. "Net bij Bob gekeken in het dierencrematorium in Deventer. Ze lag er mooi bij", twitterde de RTL-nieuwslezer.

"We zijn ongelofelijk trots op ons meisje dat ze het toch nog zo lang heeft volgehouden", zegt een duidelijk geëmotioneerde Jan in zijn vlog. "We hebben haar vijf maanden lang om de drie uur met de spuitzak gevoerd, ook middenin de nacht. Dat hebben we heel graag voor haar over gehad en we zullen haar heel erg missen."

Nadat Jan zaterdagochtend bekendmaakte dat hij na "14 fantastische jaren vol liefde en plezier" afscheid heeft moeten nemen van Bob, werden hij en Coen overspoeld met reacties. "Ik wil graag iedereen heel hartelijk danken voor alle hartverwarmende reacties die we hebben gekregen", zei Jan tegen zijn Twitter-volgers. "Het helpt echt!"