Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Sylvester Stallone hint op terugkeer Rambo

LOS ANGELES - Als het aan Sylvester Stallone ligt, komt er een nieuwe Rambo film. Zoveel maakte hij wel duidelijk met zijn Instagram post, die hij afgelopen weekend plaatste. De 72-jarige actieheld postte een foto van zichzelf als zijn karakter John James Rambo met daarbij de tekst: 'A savage rising!..', wat zoveel betekent als 'een beest staat op'.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Er gaan al jaren geruchten over een vijfde film, die Rambo V: The Savage Hunt zou moeten gaan heten. Nadat Stallone zijn legendarische alter ego nieuw leven inblies in 2008 met de vierde Rambo film, werd de opvolger daarvan een jaar later aangekondigd. Het project werd echter stil gelegd, waardoor de plannen op de lange baan werden geschoven. Sylvester zei destijds in een interview met Empire Magazine dat zijn karakter met pensioen ging. Daar lijkt nu verandering in te komen.

Naast zijn rol in de actiefilms The Expendables, kroop Stallone ook weer in de huid van die andere iconische rol die hij eerder speelde: Rocky Balboa in de film Creed. Het werd een doorslaand succes, wat hem een Golden Globe en een Oscar-nominatie opleverde. Creed II is inmiddels afgerond en verschijnt eind november in de bioscoop.