Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Emotionele terugkeer Chris Hardwick op tv

LOS ANGELES - Chris Hardwick was zondagavond emotioneel bij zijn terugkeer op de Amerikaanse zender AMC. De komiek en presentator kwam eerder in opspraak toen zijn ex-vriendin hem had beschuldigd van seksueel misbruik.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

De presentator van Talking Dead, het napraatprogramma van The Walking Dead, begon het programma met tranen in zijn ogen. "Ik wil zeggen dat ik het zeer op prijs stel om hier nu te staan," zei Hardwick tegen het publiek en de kijkers volgens Entertainment Weekly.

"En ik wil u, de gemeenschap van The Walking Dead, danken voor al uw steun de afgelopen paar maanden," vervolgde hij. "Deze show is niet alleen een baan voor mij, het is een onderdeel van mijn leven en de afgelopen zeven jaar een toevluchtsoord geweest."

AMC besloot, na de claim van Hardwick's ex Cloe Dykstra grondig te hebben bestudeerd, dat de presentator toch weer op de zender kan. Eerder werd nog gemeld dat Talking Dead een nieuwe presentator zou krijgen. "We nemen de beschuldigingen zeer serieus", stelde AMC. "Na zeer zorgvuldige beoordeling hebben we besloten dat het goed is dat Chris terugkeert."