Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

'Herstel Demi Lovato gaat maanden duren'

CHICAGO - Demi Lovato kan zich opmaken voor een maandenlange behandeling in een afkickkliniek. De zangeres bevindt zich momenteel in Chicago, waar ze in therapie is bij een specialist die zich richt op nuchter worden en blijven, mentale gezondheid en fysieke welzijn. Volgens een bron is dit slechts het begin van de lange weg die ze nog te gaan heeft, maar is Demi 'erop gebrand om weer helemaal beter te worden'.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Sinds haar opname in het ziekenhuis, nadat ze een overdosis heroine tot zich genomen had, heeft Demi nauwelijks contact gehad met de buitenwereld. "Ze focust zich geheel op haar herstel," aldus de bron. "Haar familie wil alle verleidingen bij haar weghouden en haar zo min mogelijk prikkels van buitenaf geven. Dat betekent dus ook weinig tot geen contact met haar ex Wilmer Valderrama, die wel op de hoogte gehouden wordt door de familie."

"Het gaat al een stuk beter met Demi, ze is blij dat ze de hulp krijgt die ze nodig heeft. Ze wil haar fans, familie en vrienden laten zien dat ze een sterk persoon is die beter kan worden. Uiteindelijk wil ze weer doen waar ze het meest van houdt: muziek maken."