Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Toch Ring-kansen voor Heel Holland bakt

HILVERSUM - Heel Holland bakt krijgt toch nog een kans op de felbegeerde Gouden Televizier-Ring van 2018. Het succesprogramma van Omroep MAX heeft een wildcard gekregen van de organisatie. De vier andere gingen naar Dokter Deen (Omroep MAX), Door Het Hart van China (VPRO), Maestro (AVROTROS) en Oh wat een jaar! (RTL 4).

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

De longlist van de 25 genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring is nu compleet. Vorige week werden de winnaars van de vierde en laatste kwalificatieronde bekendgemaakt.

De vijf wildcards werden uitgedeeld aan programma's die de kwalificatierondes net niet doorstonden maar die naar mening van de redactie eigenlijk wel een nominatie verdienen. "Ze waren een ongekend kijkcijfersucces, hielden de gemoederen thuis danig bezig of kregen simpelweg net niet genoeg stemmen om door de voorrondes te komen", aldus Televizier.

De stembussen voor de belangrijkste tv-publieksprijs gaan dinsdag open. Daar komt een shortlist uit waarna tijdens het Ring-Gala op 11 oktober opnieuw gestemd kan worden.