Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Britney moet ton betalen voor advocaten ex

LAS VEGAS - Britney Spears moet 100.000 dollar (88.000 euro) betalen aan haar ex Kevin Federline. Volgens The Blast bepaalde een rechter dat de zangeres verantwoordelijk is voor de juridische kosten die hij maakt in de lopende alimentatiezaak tussen de twee.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Britney zou Kevin op dit moment per maand 20.000 dollar (zo'n 17.500 euro) alimentatie betalen. Dat bedrag is enige jaren geleden vastgesteld, maar de zangeres is in de tussentijd een stuk meer gaan verdienen, waardoor haar ex meer geld wil. Volgens een bron van The Blast heeft Britney's vader Jamie, die haar financiën beheert, hem al een verhoging van 10.000 dollar per maand aangeboden, maar wees Kevin het voorstel af.

De advocaten van Britney hebben in een formeel antwoord op het verzoek om meer alimentatie aangegeven dat de zangeres al meer betaalt dan ze zou hoeven. De twee delen de voogdij over zoons Sean (12) en Jayden (11) en Britney zou naast de 20.000 per maand ook de schoolkosten, bijlessen, hobby's, kleding en elektronica van de jongens betalen.