Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

'Aretha Franklin keek uit naar biopic'

LOS ANGELES - Aretha Franklin was enthousiast over de film die volgend jaar over haar leven wordt gemaakt. Dat laat de producent van de biopic weten aan TMZ. Harvey Mason jr. sprak vorige week nog met The Queen of Soul over het project.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

"Ze had er veel zin in en was heel optimistisch over de film, en heel betrokken", vertelt Harvey. "We hebben urenlang gesproken over haar leven, hoe ze opgegroeid is, maar ook over muziek, politiek, relaties. Vandaag is natuurlijk een verdrietige dag, maar ik heb er alle vertrouwen in dat we haar kunnen eren met deze film."

Aretha had zelf de actrice uitgekozen die haar gaat spelen in de film, Jennifer Hudson. De zangeres reageerde donderdag verdrietig op het nieuws over het overlijden van de soullegende. Ze deelde een video waarin ze luistert naar Aretha's versie van het Beatles-nummer Let it Be. "Ik heb er geen woorden voor, dus ik laat Aretha het zeggen", aldus Jennifer, die zich daarna tot de overleden zangeres richtte. "Door me over jouw leven te vertellen, heb je me zoveel geleerd over het mijne. Ik zal die lessen nooit vergeten."

Opnames voor de biopic stonden voor volgend jaar gepland, en volgens producent Harvey Mason zijn er geen plannen nu eerder van start te gaan. "We willen het met klasse doen. Aretha's lat lag erg hoog, daar gaan we niet aan tornen om de film eerder af te krijgen."