Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Repetities Glennis Grace gaan goed

HILVERSUM - Glennis Grace staat over een paar dagen in de liveshow van America's Got Talent. De Amsterdamse heeft haar zenuwen nog in bedwang en is tevreden over de repetities. Dat vertelde ze maandag in de ochtendshow van Edwin Evers op 538.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

"Het is druk, maar het is hele leuke drukte. Het is veel repeteren, het nummer doornemen; elke dag is er wel wat." Glennis "wordt een beetje geleefd" in de Verenigde Staten, waar ze al veel indruk maakte met haar auditie voor America's Got Talent. "Maar dat is nodig voor de liveshows, dan moet alles perfect zijn."

Glennis heeft al op het podium van de talentenjacht gestaan en dat voelde goed. "Ik heb vandaag op het podium gestaan en voor het eerst het nummer gezonden. Dat ging heel goed, ik kan niet anders zeggen." Welk nummer ze live op de Amerikaanse televisie zingt, mag Glennis nog niet bekendmaken. "Maar het is best een pittig nummer. Ik dacht in eerste instantie dat ik het niet zou redden, maar dat denk ik altijd van moeilijke liedjes. Dat is tegelijkertijd ook een uitdaging voor mij."

De uitdaging zit hem dit keer vooral in de toonhoogte, verklapte Glennis. "Iedereen verwacht van mij altijd dat ik hoog zing, dus dan krijg je een nummer waarmee je alles uit de kast haalt. Ik vraag me serieus af dat als ik doorga naar de volgende ronde, wat ze dan voor me hebben."