Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

‘Michael Schumacher huilt als hij iets moois ziet’

Bronnen rond de familie Schumacher hebben voor het eerst sinds lange tijd details over de toestand van de coureur naar buiten gebracht.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Michael Schumacher

De familie van de oud-wereldkampioen is zeer voorzichtig met het naar buiten brengen van informatie sinds dat de coureur zware verwondingen opliep tijdens een skiongeluk in 2013. Hij werd daarna in een kunstmatige coma gehouden voor zes maanden en vervolgens naar het huis van de familie gebracht aan het meer van Geneve om te herstellen. “Michaels gezondheid is geen publiek onderwerp en wij zullen niets naar buiten brengen”, vertelde zijn agente Sabine Kehm.

Emotie

Voor het eerst in lange tijd hebben ‘mensen rond de familie’ wat openheid van zaken gegeven. Tegen het Franse tijdschrift Paris Match zeggen ze: “Wanneer je hem in een rolstoel zet en hem het mooie panorama van de bergen rondom het meer laat zien, huilt Michael soms.” De twee familieleden die hem vaak bezoeken vertellen dat het heel bemoedigend is dat Schumacher nog emoties toont. Het laatste nieuws over Schumacher kwam in 2015 naar buiten toen er werd gezegd dat hij af en toe momenten van bewustzijn toonde.

Willy Weber

Eerder deze week vertelde oud-manager Willy Weber al over zijn band met Schumacher. Hij vertelde tegen een Duits magazine dat hij het hoofdstuk Schumacher na lang rouwen heeft afgesloten. Desondanks mist hij nog steeds zijn “dierbare vriend”.