Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Te koop: kalender van poepende honden (FOTO’S)

We kruipen langzaam aan alweer richting het einde van het jaar. Dat betekent dat er ook weer verschillende agenda’s worden uitgebracht. Eentje met poepende honden is waarschijnlijk een van de meest originele.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Pooping Pooches

Heb je echt geen idee wat je een vriend voor zijn verjaardag moet geven, dan is de Pooping Pooches’-kalender wel iets voor hem. Voor de editie van 2019 zijn twaalf honden gekozen die hoor hun baasjes zijn opgegeven als model. Zo geven onder andere een Franse Bulldog en een Labrador acte de pérsence.

Goed doel

De bijzondere kalender is onder andere op Amazon en Etsy verkrijgbaar en kost $15,99. Van elk verkocht exemplaar gaat $1 naar de Maui Humane Society.  Die organisatie regelt de opvang van dieren. Het is in ieder geval een keer wat anders om in huis te hebben dan de kalender die je bij de afhaalchinees krijgt.

Recensies

Op Amazon krijgt de kalender bijzondere recensies. “Mijn vrouw houdt van honden maar haat deze kalender, dus het is het ideale kerstcadeau voor haar.” Een andere koper vertelt: “Je krijgt precies waarvoor je betaalt: een kalender met poepende honden. Ik gaf het cadeau aan een vriend, vanwege mijn kinderachtige humor.”