Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Nederlandse zangeres in internationale show Thriller

AMSTERDAM - De Nederlandse zangeres Ina Seidou zal in oktober meespelen als de internationale successhow Thriller Live in Amsterdam te zien is. Dat hebben de producenten vrijdag bekendgemaakt.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Seidou was eerder te zien in de danscrew Unbreakable en behaalde in 2016 de finale van Holland’s Got Talent. Ook deed zij mee aan The Voice of Holland.

Thriller Live is een grote muziekshow over de carrière van Michael Jackson. De musical is op 17 en 18 oktober te zien in het RAI Theater in Amsterdam. De voorstellingen maken deel uit van een Europese tournee ter gelegenheid van de zestigste geboortedag van Jackson, eind augustus.

King of Pop

In Thriller Live brengen vijf solisten en twaalf dansers met een liveband alle grote hits van de 'King of Pop' ten gehore. Zij voeren ook de spectaculaire choreografieën uit de shows en videoclips van Jackson op. Alle populaire hits van Michael Jackson en The Jackson 5 komen voorbij.

De show toert inmiddels tien jaar onafgebroken de hele wereld over. Daarnaast is een andere versie van Thriller Live al tien jaar non-stop te zien op het Londense West End in het Lyric Theatre. De show werd wereldwijd bekroond met een groot aantal belangrijke theater- en musicalprijzen.