Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Duitse cafés hebben speciale kotstoiletten

Wij hebben allemaal wel eens een keer wat te veel gedronken op een feestje of tijdens een avond uit. Een aantal Duitse cafés hebben hiervoor nu maatregelen genomen.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Kotsen

Niets is vervelender dan te moeten kotsen tijdens een avond uit. Niet alleen voor jou, maar ook voor diegene die daarna na de wc moet. Je wil natuurlijk niet in de smurrie van iemand anders zitten/staan.

Toilet

In een aantal Duitse bars hoef je jezelf daarover geen zorgen te maken, laat een Reddit-gebruiker zien. In een club in ons buurland hebben ze een speciaal kotstoilet hangen voor de slachtoffers die iets te veel ophebben. Jou zal het natuurlijk nooit overkomen, maar jouw vrienden natuurlijk wel. Om de dronkaard extra te helpen zijn er naast de bak beugels geplaatst, zodat de kotser er gewoon boven kan hangen. Boven de bak hangt een kraantje om de rotzooi weg te spoelen.

Praag

Overigens is de speciale wc niet alleen in Duitsland te vinden. Een andere reddit-gebruiker heeft er ook een gevonden in een uitgaansgelegenheid in Praag. We zijn benieuwd wanneer we de eerste in Nederland zullen aantreffen.