Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

LINDA.festival in teken van jubileum

AMSTERDAM - Het vijftienjarig bestaan van LINDA. wordt dit weekend groots gevierd. Het jaarlijkse LINDA.festival staat geheel in het teken van het jubileum van het tijdschrift.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Op het festivalterrein in Zaandam komt "het merk LINDA. tot leven" tijdens het evenement "voor de leukste vrouwen van Nederland". De bezoeksters kunnen shoppen, door de Beautywasstraat en genieten van optredens van onder anderen Lisa Loïs, Ali B en de Edwin Evers Band.

Traditiegetrouw zijn er weer veel BN’ers van de partij. Linda de Mol zelf blikt zaterdag- en zondagmiddag terug op vijftien jaar LINDA. Jan Versteegh is twee dagen van de partij om vriendinnen die hun vriendschap willen vieren "in de echt te verbinden". Patricia Paay en Olcay Gulsen praten in de LINDA.kas, dé ruimte voor intieme gesprekken, over faillissement en online shaming.

Kutcakes

Die kas is ook de plek waar Heleen van Royen de festivalbezoeksters tips geeft over het bijhouden van een seksdagboek. Wie nog meer advies voor tussen de lakens zoekt, komt aan zijn trekken in de nieuwe Tuin der Lusten. Daar staan onder meer een aftrekcursus, workshop kutcakes versieren en een mini-cursus erotisch borduren op het programma.

Het LINDA.festival vond in 2016 voor het eerst plaats. Toen trok het vrouwenevenement in twee dagen tijd zo’n 12.000 bezoekers.