Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Alavés mist kans op toppositie La Liga

VALENCIA (ANP) - Deportivo Alavés heeft verzuimd om zich naast FC Barcelona en Real Madrid bovenaan de Spaanse ranglijst te nestelen. De Baskische club verloor bij Levante met 2-1 en blijft daardoor met elf punten op de vijfde plek staan. Bij winst was de club van oud-Feyenoorder John Guidetti net als Barcelona en Real op veertien punten gekomen.

Alavés begon nog wel goed in Valencia. Rubén Sobrino zette de bezoekers al na vijf minuten op voorsprong. Levante herstelde zich echter nog voor rust. Jason en Toño scoorden voor de thuisploeg. In de tweede helft vielen geen doelpunten meer.

Deportivo Alavés verloor de eerste speelronde van FC Barcelona, maar won daarna drie keer en speelde twee keer gelijk. Zaterdag ontvangt de ploeg Real Madrid.